Welkom bij In4work, het gezellige uitzendbureau gevestigd aan de Hertog van Saxenlaan 75M in Franeker! Bij ons vind je een creatief en toegankelijk team dat klaarstaat om jou te helpen bij het vinden van de perfecte match tussen klant en kandidaat. Ons knusse kantoor ademt een warme en vriendelijke sfeer, waarin we met betrokkenheid en persoonlijke aandacht te werk gaan.

Ons team bestaat uit:

  • Harry Hoekstra, Vestigingsmanager (058-2991111)
  • Jessica Brouwer, Administratief medewerkster (058-2991111)
  • Marcel van der Ploeg, Recruiter (06-17009768)
  • Saskia de Vries, Recruiter (06-23759151)

 

Wat kunnen wij betekenen voor jou als werkzoekende?

Bij In4work streven we ernaar om voor iedereen dé droombaan te vinden. Of je nu al precies weet wat jouw droombaan is of nog zoekende bent? Wij helpen je graag verder. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we precies begrijpen wat er speelt en wat jij nodig hebt.

Maar ook als je nog niet toe bent aan jouw droombaan, bieden wij volop mogelijkheden. Bij In4work hebben we diverse bijbanen, parttime en fulltime werk beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar flexibiliteit of gewoon een nieuwe uitdaging, wij kijken graag met je mee om de juiste optie voor jou te vinden.

Bij In4work geloven we in persoonlijke aandacht en een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en streven ernaar om een langdurige en succesvolle samenwerking op te bouwen.

 

En voor werkgevers?

Bij In4work streven we naar de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Met ons uitgebreide en waardevolle netwerk van potentiële kandidaten kunnen we snel handelen en ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. Of je nu wilt dat wij de werving en selectie op ons nemen of dat je liever zelf de controle behoudt? De keuze is volledig aan jou.

Naast het vinden van geschikte kandidaten, nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze administratie, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven, zodat je kunt profiteren van onze kosteneffectieve dienstverlening.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij ons knusse kantoor en ontdek wat In4work voor jou kan betekenen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match !