Werkzoekende

Ben jij op dit moment werkzoekende omdat je geen baan hebt of omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Dan helpt In4Work uitzendbureau jou graag verder. Samen met jou kijken we welke baan geschikt is. Door ons grote netwerk vinden we bijna altijd een functie die bij jou past! Voor een vrijblijvend gesprek en een afspraak bij ons op kantoor kun je telefonisch contact opnemen. Voor het huidige vacatureoverzicht klik hier: vacatures

Uitzendkracht

Wat leuk dat je bij ons aan het werk gaat en wat fijn dat je een baan hebt gevonden die bij je past! Het team van In4work heet je van harte welkom en staat voor je klaar. Als het goed is hebben we alle gegevens van je ontvangen en is de inschrijving gestart of al compleet. Voor dat je aan het werk gaat bij je nieuwe werkgever is het goed om op de hoogte te zijn van alle regels.  Hiernaast onder Documenten kun je informatie vinden over veiligheid.

Daarbij is het goed om te weten waarvoor je bij ons terecht kan. Wij als uitzendbureau helpen je graag met vragen over de inschrijving, urenregistratie & verlof uren, uitbetalingen en bijvoorbeeld vragen over je loonstrook.