Hé werkgever, op zoek naar nieuw (tijdelijk) personeel?

Op zoek naar een nieuwe aanpakker? Als tijdelijke opvang bij ziekte of zwangerschapsverlof, personeelswisselingen of in een vakantieperiode? Wij helpen je met uitzendkrachten of het uitbesteden van het formele werkgeverschap (payroll). Wij kennen onze uitzendkrachten persoonlijk en daarom zoeken we ook altijd de juiste match! Jij wilt graag snel en flexibel personeel inzetten en wij hebben een betrouwbaar netwerk die poppelen om aan de slag te gaan.

Uitzenden

Je wilt graag in staat zijn direct de drukte op de werkvloer te kunnen opvangen en wanneer het wat minder gaat, weer moeiteloos je personeelsbestand te kunnen aanpassen. Wij hebben een uitgebreid en waardevol netwerk waarin we de juiste kandidaat werven en selecteren, zodat jij een compleet team hebt. In deze vorm van dienstverlening stellen wij personeel aan jou beschikbaar. Wij zijn de formele werkgever, jij hebt de leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en riscio’s liggen bij ons.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over uitzenden of payroll? Of andere manieren hoe wij jou kunnen helpen met je personeel? Wij vinden het fijn om even persoonlijk contact met je te hebben, zodat we onze dienstverlening aan je uit kunnen leggen. Personeel uitzenden en op payroll is veelal maatwerk. Wij vertellen je er graag alles over!

“We waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons kon helpen met werknemers die goed bij ons passen en de payrolling oppakte. Met de eerste medeweker wisten we dat de samenwerking klopte en zo hebben we meer uitzendkrachten ingehuurd”

Risje Sinnema / Kroon facilitair bedrijf Ameland

“Wij zochten een partner die ons kon helpen bij het werven en selecteren van horecatoppers met oog voor de klant. Via via zijn we bij In4work terecht gekomen.”

Otto de Jong / Ristaurante Pizzeria Il Vulcano

“De kleinschaligheid en korte lijnen spraken mij het meeste aan bij In4work. We zijn gaan samenwerken en ik heb mijn toenmalige stagiaire bij In4work ingeschreven. Het is heel prettig, het is niet mijn vak. Ik kan me gewoon concentreren op waar ik goed in ben en niet waar ik eigenlijk niks van af weet.”

Dick de Jong / Dick de Jong Interieurarchitect

“Als startend bedrijf is het een hele verantwoording om personeel aan te nemen, ik wilde niet direct met eigen personeel beginnen. Daarom koos ik ervoor om ze als payrollers in te schrijven. Ik heb zelf ook ingeschreven gestaan bij In4work, vandaar dat ik ook bij hen heb aangeklopt. Het werkt makkelijk en snel en hoef elke vier weken de uren maar door te geven.”

Marleen Kelderman / Zeilcentrum Grou

“Ik zocht een betrouwbare partner waar ik mijn personeel via payrolling onder kon brengen, zodat ik er zelf geen werk van had. Ik kwam bij In4work terecht en dat bevalt prima. Het is kleinschalig en we hebben korte lijnen. Daar kan ik als klein bedrijf alleen maar enthousiast van worden!”

Ivo Christov / Ivo Christov BMW E28 Specialist